Telsizler İlkokulu
ÖRNEK MAH. HAZIM KÖRMÜKÇÜ CAD. TELSIZLER İLKOKULU BLOK NO: 4B ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

İstiyoruz ki..... Öğretmen,öğrenci,veli ve çevre okul ortamını sevsin. İstiyoruz ki.... Herkes öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etsin. İstiyoruz ki.... Hergün daha iyiye ve güzele ulaşılmak için çalışılsın. İstiyoruz ki... Öğrencilere ders dışı zamanlarını daha iyi geçirebilmeleri için yeni faaliyet alanları yaratılsın.

MİSYON

Biz,tüm öğrencilerimizin eğitim sürecinden yetenek ve özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanabilmelerini sağlamak için varız. Biz; insan ilişkilerinde duyarlı ve saygılı olmaya,sevgi ve hoş görüye varız. Biz;kendi çabalarımızla temiz.düzenli bir okul yaratmaya varız

BAŞARILAR

OKULUMUZDAN MEZUN OLAN 120 ÖĞRENCİMİZDEN 35 ÖĞRENCİMİZ ANADOLU LİSELERİNE 45 ÖĞRENCİMİZ ANADOLU MESLEK LİSELERİNE DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZDE LİSELERE KAYIT YAPTIRMIŞLARDIR ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

09.00-14.30

DOĞALGAZ KALORİFERLİ

Kızılay´a 6.9 km, Ulus´a 3,4 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Dr. Sami Ulus Hastanesineyle Türk Telekom arasında kalan bölgede bloklar içerisindedir